Bepaal JIJ wie jou zorgverlener is, of de zorgverzekeraar?

Bereken je voordeel bij Stad Holland. Klik hier

Stad Holland restitutieverzekering Zorg 2018
BEPAAL JIJ WIE JOUW ZORGVERLENER IS OF DE ZORGVERZEKERAAR?

Verzeker je bij de meest klantvriendelijke verzekeraar Stad Holland!

Eigen risico wordt verlaagd met € 10,- per jaar.(gespreid betalen is ook mogelijk).
Premie basisverzekering wordt verlaagd met € 18,- per jaar terwijl de voorwaarden worden verbeterd!

Keuze uit zes aanvullende verzekeringen (Incl tandartsverzekering).

STAD HOLLAND DE BESTE RESTITUTIEVERZEKERING.
De contracten die Stad Holland sluit met zorginstanties hebben een ander karakter. Zij sluiten een overeenkomst met een nacalculatie. Dat betekent dat de zorgverlener kan doorgaan om de patient te behandelen en geen nee zegt tegen de patient.Ook sluiten zij een apart contract voor de hele dure geneesmiddelen ,die o.a. worden gebruikt voor kanker, terwijl andere verzekeraars dat niet doen. Iedereen heeft recht op de beste zorg wanneer hij of zij (ernstig) ziek is.

KIES VOOR EEN RESTITUTIEPOLIS IN PLAATS VAN EEN NATURAPOLIS (BUDGETPOLIS)!
Een restitutieverzekering kent vrije zorg. Er hoeft dus geen contract te zijn gesloten met de zorgverlener of ziekenhuis. De factuur zal worden vergoed mits die niet buitensporig is. Bij een naturapolis ontvang je een factuur die flink oploopt wanneeer er geen contract is gesloten tussen de verzekeringsmaatschappij en de zorgverlener.Veel mensen weten niet dat deze contracten die gesloten zijn met een bepaald maximum of plafond hebben. Daarna mag er geen behandeling meer plaatsvinden! Het is dit jaar al gebeurd dat de patient maar volgend jaar mag terugkomen! Je zal maar echt flink ziek zijn! Neem geen financieel of medisch risico! Eerst je verzekering vergelijken met die van Stad Holland:

VERGELIJK JE VERZEKERING EN AFSLUITEN.
De premie zal echt meevallen.

Vanaf nu kan je overstappen naar Stad Holland.

De oude verzekering wordt automatisch beëindigd. Een advies nodig bel ons!
Wat gaat er veranderen in 2018 aan de Basisverzekering?

Verzorging minderjarige a.g.geneeskundige zorg nu in de basisverzekering.
12 behandelingen oefentherapie voor artrose nu ook vergoed.
Zittend vervoer voor kankerpatiënten voor immuuntherapie vergoed.

Vragen? Bel ons 0320-234447 of mail info@librobv.nl

Wijzigingen Basisverzekering

  • Nieuwe medicatie tegen kanker Bij specifieke vormen van longkanker kunnen patiënten rekenen op vergoeding van de geneesmiddelen Durvalumaben Abemaciclib.
  • Geneesmiddel Fampyrategen MS in het basispakket Sommige patiënten met Multiple Sclerose hebben in 2020 recht op de vergoeding van het geneesmiddel Fampyrater verbetering van het loopvermogen.
  • Logeervergoeding zonder opname Patiënten die recht hebben op zittend ziekenvervoer en voor behandeling bij een medisch specialist moeten reizen, maar niet worden opgenomen, kunnen in 2020 ook kiezen voor een logeervergoeding. De vergoeding bedraagt maximaal 75 euro per nacht, op voorwaarde dat er sprake is van minimaal drie aaneengesloten dagen behandeling. De logeervergoeding wordt alleen verleend in plaats van de vergoeding voor zittend ziekenvervoer.
  • Zittend ziekenvervoer geriatrische revalidatiezorg Per 1 januari 2020 kunnen ook patiënten die aangewezen zijn op geriatrische revalidatiezorg aanspraak maken op het zittend ziekenvervoer.
  • Specialist ouderengeneeskunde en arts verstandelijk gehandicapten Aanvullende eerstelijnszorg door specialisten ouderengeneeskunde en artsen verstandelijk gehandicapten op verwijzing van de huisarts wordt per januari 2020 vergoed vanuit de basisverzekering.

Hulp nodig met uw particulieren verzekeringen?

Lisette Parnian-Broertjes

Algemeen adviseur

Ferry Broertjes

Verzekering adviseur

Karen Holwerda

Schadebehhandelaar

Corine Persoon

Back-office medewerker