Uitvaartverzekering een onafhankelijk advies loont !

Een uitvaart (en de kosten daarvan) is geen onderwerp waar iedereen dagelijks bij stil staat. Toch is het wel verstandig om er nu alvast over na te denken en de uitvaartwensen vast te leggen. Wil je bepaalde keuzes aan je nabestaanden overlaten? Ook dan is het goed dat ze dat ook vastleggen, zo blijven de nabestaanden niet met onverwachte vragen achter. Als je nadenkt over uitvaartwensen, dan is de kans groot dat je ook nadenkt over de kosten die de wensen met zich meebrengen.Een passend advies is nodig voor de financiering van de uitvaartkosten. Deze animatie helpt om over de wensen en kosten na te denken.

Klik op ons logo

Dit is onze Dienstenwijzer. Hierin vermelden wij onze werkwijze en waar wij aangesloten zijn.

GEBRUIK DE DIGITALE UITVAARTKOSTENMETER EN BEREKEN DE KOSTEN.KLIK HIER.

Wat is een goede kapitaalverzekering?

Met een uitvaartverzekering keert de verzekeraar een bedrag uit als je overlijd. Het tijdstip van overlijden is hierbij niet belangrijk. Met deze verzekering kan je (een deel van) de kosten van een begrafenis of crematie betalen.Als je de verzekering afsluit, spreek je af welk bedrag de verzekeraar uitkeert als je overlijd.In principe krijgt je partner of de erven het kapitaal uitgekeerd.

Wat is een natura-uitvaartverzekering?

Met een natura-uitvaartverzekering Kan je de begrafenis of crematie laten verzorgen. Het is een pakketverzekering voor uw hele leven. Uw familie krijgt geen bedrag, maar de verzekeraar regelt uw begrafenis of crematie.Dit omdat het een natura verzekering is. De verzekeraar regelt dan samen met uw nabestaanden bijvoorbeeld:

  • de begrafenis- of de crematieplechtigheid;
  • de kist;
  • de auto’s;
  • de rouwkaarten.

Ook kan je bepaalde keuzes aan de nabestaanden overlaten. Dit spreek je van tevoren af.

ADVIESKOSTEN.

De overheid heeft het betalen van provisie verboden.Een onafhankelijk advies kan verder helpen om de juiste verzekering af te sluiten! Bel ons daarom voor informatie over de advieskosten 0320-234447 of stuur een e-mail naar info@librobv.nl

Hulp nodig met uw particulieren verzekeringen?

Lisette Parnian-Broertjes

Algemeen adviseur

Ferry Broertjes

Verzekering adviseur

Karen Holwerda

Schadebehandelaar

Corine Persoon

Back-office medewerker