LIBRO NIEUWSBRIEF!

Op deze pagina vind je actuele informatie over belangrijke zaken betreffende ons bedrijf maar vooral over actuele financiele zaken die spelen in de financiele branche zoals over verzekeringen,hypotheken,leningen en belastingen.

Veel mensen boeken  in deze tijd een vakantie al dan niet via internet. Let op via bepaalde websites kun je vaak nog deze overeenkomst annuleren maar op sommige websites is dat moelijker. Ook kan je bij sommige reisorganisaties een reisverzekering afsluiten. De  ervaring is dat de premie van deze verzekeringen vaak te hoog  zijn en dat deze verzekering beter in het verzekeringspakket van een gezin passen en voordeliger zijn. Een ding waarop men moet letten is dat de annuleringsverzekering binnen 14 dagen na het boeken van de reis moet worden afgesloten anders loopt de verzekerde de kans wanneer men wil annuleren dat de schade wordt afgewezen! Op de reisverzekering zijn nog een aantal zaken belangrijk zoals:

  • Geneeskundige kosten.
  • In sommige landen zijn medische behandelingen duurder dan in Nederland. De basisverzekering dekt alleen nederlandse tarieven. Dan heb je een probleem bij spoedeisende zorg. Bij niet spoedeisende zorg moet men bij sommige verzekeraars eerst toestemming vragen. Daarna heb je pas dekking voor Nederlandse tarieven en kun je tekortkomen!
  • Repatriering. Iedere reisverzekeraar heeft de mogelijkheid voor het bellen van een alarmnummer om bij calamiteiten te worden geholpen zo snel mogelijk weer naar huis te kunnen . Deze dekking geeft het recht om ook een auto met inzittende weer snel naar huis te brengen.
  • Automobilistenhulp.Aanvullende dekking wanneer de autoverzekering dit niet dekt.
  • Europadekking. Geld voor alle Europeesche landen en de landen rondom de Middelandse zee. (Marokko)Al met al een adviesgevoelig product dus bel ons om samen een juiste keuze te maken.0320-23444

Ben jij flexwerker of uitzendkracht? Vraag een perspectiefverklaring aan voor de hypotheek!

Flexwerkers van alle gecertificeerde uitzendbureaus komen vanaf nu in aanmerking voor een perspectiefverklaring voor een hypotheek. Vertegenwoordigers van hypotheekverstrekkers, uitzendbureaus, consumentenorganisaties en het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) richtten twee weken geleden de Stichting Perspectiefverklaring op. Die verwacht dat 10% van 275.000 uitzendkrachten die langer dan een jaar bij hetzelfde uitzendbureau werken een perspectiefverklaring zal aanvragen.

Met de oprichting van deze stichting komt een einde aan een pilotfase waaraan eerste drie en later twaalf uitzendorganisaties zich hadden verbonden. Nu kan iedere flexwerker die is aangesloten bij een door de stichting Perspectiefverklaring gecertificeerd uitzendbureau zo’n verklaring aanvragen. Uitzendkrachten moeten daarvoor wel minimaal een jaar in dienst zijn van dat bureau.

‘Grote stap’

“Met de oprichting van de stichting maken we in één keer een grote stap”, zegt Jurriën Koops, directeur van brancheorganisatie ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). “Het kopen van een eigen huis komt nu binnen handbereik van álle uitzendkrachten in Nederland. Tot nu konden uitzendkrachten namelijk alleen terecht bij uitzendbureaus die lid zijn van de ABU. Daarnaast draagt uitzendwerk op deze manier bij aan meer zekerheid voor werkenden.”

Meer hypotheekverstrekkers

Ook het aantal hypotheekverstrekkers dat de perspectiefverklaring accepteert, kan groeien. Vanaf 1 juli kunnen nieuwe partijen toetreden tot de stichting. Het merk Delta Lloyd (onlangs overgenomen door NN) is de eerste nieuwe toetreder. ABN Amro, Aegon, BLG Wonen, Florius, ING, Obvion, Rabobank, RegioBank en SNS zijn vanaf het eerste uur bij de perspectiefverklaring betrokken.Vragen ? Bel met onze adviseur 0320-234447