Voor meer informatie klik hier.

Voor meer informatie klik hier.

Voor meer informatie klik hier.

geld-lenen-kost-geld

LiBro Hypotheekadvies

Welkom op onze hypotheekpagina!

Heb jij je droomwoning gevonden? Dan ben je nu op zoek naar de juiste hypotheek die bij jou past. Wat kan Libro voor jou hierin betekenen?

LiBro is het intermediair in Lelystad die persoonlijk advies hoog in het vaandel heeft staan. Het is belangrijk dat jij uw hypotheek op jouw manier geregeld krijgt. Daarom bespreken wij samen met jou in het eerste gesprek waar jouw behoeftes liggen, hoe je met jouw adviseur wilt communiceren, persoonlijk, via de mail, via de app, via de webcam, bij jou thuis of op kantoor. Alles zodat jij je op je gemak voelt en dat jij op jouw manier de hypotheek geregeld krijgt.

Daarna inventariseren wij welke soort hypotheek er het beste bij jou past. (Klik hier om te kijken welke hypotheekvormen er zijn). Welke verzekeringen er nodig zijn en welke maandlasten jij kan en wil betalen. Aan de hand van dat weet je exact wat jij kan lenen.

Niet alleen de rente is natuurlijk belangrijk maar ook de voorwaarden van de bank zijn belangrijk. In de grote breij van al deze voorwaarden, kijkt LiBro naar de bank die bij jou past.

Wanneer je wilt weten wat de beste rente is voor jouw hypotheek bel ons.0320-234447.

Het is belangrijk dat jij snel en in begrijpelijke woorden weet hoe een hypotheek werkt. Dat is de taak van LiBro BV. Als je kijkt op zie je wat andere relaties van ons advies vinden. LiBro gelooft in mogelijkheden, en zal er alles aan doen om jouw hypotheek te kunnen regelen. Ook bij echtscheiding of verbreken van relaties, is het vaak moeilijk om de woning op 1 naam te krijgen. Het kan behoorlijke hoofdpijn bezorgen. Ontzorgen is ons motto. Kijk naar onze reviews en Klik hier.

Wij zijn erkende financiële adviseurs, en hebben tevens een WFT certificering.

LIBRO BV Lelystad – Informatie, reviews en contact

Meer informatie over LIBRO BV in Lelystad? Tarieven, reviews en contactgegevens adviesvan deze hypotheekadviseur.

Met welke banken doet Libro zaken? En welke stukken hebben wij nodig om een hypotheek af te sluiten? Klik op volgende. Advies nodig klik op het plaatje.

WAT IS ER NODIG OM EEN HYPOTHEEK AAN TE VRAGEN KLIK HIER

Lisette Parnian-Broertjes

Hypotheekadviseur

Voor meer informatie, klik hier.

Karen Holwerda

Hypotheekadviseur

Corine Persoon

backoffice medewerker